• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Almere

Op zoek naar een 24/7 rioolservice in Almere? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in! Is uw wc, riool en/of afvoer verstopt en moeten deze zo snel mogelijk en vakkundig ontstoppen worden? Kies dan voor onze service in Almere. Bel direct naar: 06-51177433

Riool Gooi en Vechtstreek

Riool verstopt Almere?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Almere?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Almere?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

Het ontstoppingsbedrijf nabij Almere

Wenst u in Almere de hulp van een expert omdat uw riool of wc verstopt is? Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek is uw totaalpartner om uw riool te ontstoppen. Wanneer u ons ontstoppingsbedrijf inschakelt, kunt u rekenen op een efficiënte en vakkundige aanpak wanneer uw riool, afvoer of wc verstopt is. Wij vinden als rioolservice altijd de juiste oplossing, ook bij lekkage. Lees verder voor meer informatie over onze aanpak of bel direct naar 06-51177433. Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek staat voor u klaar in Almere wanneer uw riool of afvoer verstopt is.

Een oplossing door een camera inspectie bij ons ontstoppingsbedrijf

Om te ontdekken waarom uw afvoer, wc of riool verstopt is in Almere, zetten wij onze camera inspectie in. Wanneer wij de oorzaak ontdekken, vinden wij direct een oplossing voor de verstopping. Ook bij lekkages kunnen wij helpen met een zogenaamde rookproef. Voor rookproef  hanteren wij een prijs vanaf €80,- (excl. BTW). Met de juiste apparatuur en middelen, zorgen wij op een efficiënte en betaalbare manier voor een oplossing. Zo is uw riolering, afvoer of wc niet langer verstopt met onze hulp.

Een riool laten ontstoppen tegen de beste prijs

Wat kunt u verwachten wat betreft de kosten van ons ontstoppingsbedrijf? Vanaf slechts € 79,- (excl. BTW) geniet u het eerste uur al van onze totaalservice. Vervolgens bedraagt ons tarief vanaf € 35,- (excl. BTW) per half uur. Voor camera inspectie hanteren wij een prijs vanaf € 80,- (excl. BTW). Met deze tarieven zijn wij als professionele rioolservice de goedkoopste in de omgeving van Almere. Doordat u ons niet standaard per uur, maar per half uur betaalt, kunt u ontzettend veel besparen. Wij zorgen voor de beste service tegen de beste prijs wanneer uw riool, afvoer, of wc verstopt is.

Ontstoppingsbedrijf Almere

Geniet van vele voordelen met onze rioolservice

Wanneer u ons in Almere inschakelt als rioolservice profiteert u van vele voordelen. Wij kenmerken ons onder andere met:

  • Een 24-uurs service
  • Een totaaloplossing: Aanleg, Onderhoud, Verstoppingen en lekkages verhelpen
  • Een VCA certificaat
  • Een betrouwbare, vakkundige en efficiënte aanpak
  • De goedkoopste tarieven, vanaf € 35,- per half uur

Neem contact op om uw riool te laten ontstoppen in Almere

Heeft u in Almere te maken met een riolering, wc of afvoer die verstopt is? Neem contact met ons op via 06-51177433 of mail naar info@rioolgooienvechtstreek.nl. Tevens is het mogelijk om een bericht achter te laten in ons online contactformulier. Wij komen als ontstoppingsbedrijf graag bij u langs in Almere om uw riool te ontstoppen.

BEL ONS