• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Mijdrecht

Op zoek naar een 24/7 rioolservice in Mijdrecht? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in! Is uw wc, riool en/of afvoer verstopt en moeten deze zo snel mogelijk en vakkundig ontstoppen worden? Kies dan voor onze service in Mijdrecht. Bel direct naar: 06-51177433

Riool Gooi en Vechtstreek

Riool verstopt Mijdrecht?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Mijdrecht?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Mijdrecht?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

Uw specialist als uw wc of riolering verstopt is in Mijdrecht

U hoeft niet verder te zoeken naar een professioneel ontstoppingsbedrijf nu uw riool of wc verstopt is in Mijdrecht. U heeft Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek gevonden. Wij werken snel en zijn de goedkoopste in ons vak. Wij leveren een totaalservice als wij een riool mogen ontstoppen. Kortom, wacht niet langer. Schakel nu meteen onze rioolservice in via 06-51177433 en in no time is uw riolering, wc of afvoer niet meer verstopt in Mijdrecht!

Zo ontdekken wij hoe wij uw riool moeten ontstoppen

Het is voor ons belangrijk te weten waardoor uw afvoer, wc of riool verstopt is. Zo kunnen wij zorgvuldig bepalen hoe wij uw riool moeten ontstoppen. Meestal gebruiken wij voor het ontstoppen onze speciale veermachine. Het inspecteren van de verstopping gebeurt middels een camera inspectie. Blijkt dat uw riolering, wc of afvoer niet verstopt is, maar kampt met een lekkage? Dan voeren we een rookproef uit. De kosten hiervoor bedragen vanaf € 65,- (excl. BTW). Heeft u momenteel last van een lekkage of is uw riool in Mijdrecht verstopt? Neem direct contact met ons op en wij komen u helpen.

Ontstoppingsbedrijf Mijdrecht

Het ontstoppingsbedrijf met de laagste tarieven in Mijdrecht

Als u op zoek bent naar een betaalbare rioolservice, dan bent u bij ons ontstoppingsbedrijf aan het juiste adres. Wij hanteren de laagste tarieven. Het eerste uur kost u vanaf € 79,- (excl. BTW). Elk half uur daarna vanaf slechts € 35,- (excl. BTW). Omdat wij dit scherpe tarief per half uur vragen, bent u stukken voordeliger uit dan bij een bedrijf dat enkel uurtarieven hanteert. Onze betaalbaarheid ziet u tevens terug in de prijs voor onze camera inspectie, waarmee we controleren waardoor uw riolering, afvoer of wc verstopt is. Deze vraagt vanaf slechts € 80,- (excl. BTW). Kortom, schakel nu direct dit betaalbare ontstoppingsbedrijf in!

Waarom kiezen voor onze rioolservice?

Graag sommen wij voor u op waarom het verstandig is Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek in te schakelen. Wij zijn:

  • VCA gecertificeerd
  • De goedkoopste, vanaf € 35,- per half uur
  • 24/7 in te schakelen, zonder toeslagen in het weekend
  • Ervaren, snel ter plaatse in Mijdrecht en vakkundig in ons werk
  • In te schakelen voor verstoppingen, lekkages, aanleg én onderhoud

Wanneer wenst u ons in Mijdrecht om uw riool te ontstoppen?

Het is aan te raden ons ontstoppingsbedrijf direct in te schakelen in Mijdrecht, als uw riool, afvoer of wc verstopt is. Om grotere schade en viezigheid te voorkomen. Bel 06-51177433, stuur een e-mail naar info@rioolgooienvechtstreek.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen snel, vakkundig en zeer betaalbaar uw riool ontstoppen in Mijdrecht!

BEL ONS