• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Wilnis

Op zoek naar een 24/7 rioolservice in Wilnis? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in! Is uw wc, riool en/of afvoer verstopt en moeten deze zo snel mogelijk en vakkundig ontstoppen worden? Kies dan voor onze service in Wilnis. Bel direct naar: 06-51177433

Riool Gooi en Vechtstreek

Riool verstopt Wilnis?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Wilnis?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Wilnis?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

Schakel ons in als uw riolering verstopt is in Wilnis

Heeft u in Wilnis last van een riool of wc die verstopt is? Schakel dan direct Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek in. Wij verhelpen elke verstopping snel en betaalbaar. Ook in het weekend, want wij rekenen geen weekendtoeslagen. Ons ontstoppingsbedrijf staat bekend om haar totaalservice. Als wij een riool ontstoppen, gebruiken wij hiervoor de beste middelen. Kortom, schakel ons in als uw riolering, wc of afvoer verstopt is. Bel onze rioolservice via 06-51177433 en wij helpen u in no time van uw verstopping in Wilnis af.

Informatie over een camera inspectie van ons ontstoppingsbedrijf

Soms is er, voordat we een riool ontstoppen, een camera inspectie nodig. Deze wordt gebruikt om te inspecteren waardoor uw afvoer, wc of riool verstopt is. Is het probleem niet zozeer een verstopping, maar wellicht een lekkage? Dan passen wij een rookproef toe in Wilnis. Een rookproef kost vanaf € 90,- (excl. BTW). Is er inderdaad sprake van een lekkage, of is uw riool ‘gewoon’ verstopt? Wij lossen elk probleem snel en betaalbaar voor u op. Als wij uw riolering mogen ontstoppen, dan doen wij dit met een speciale ontstoppingsmachine, genaamd de veermachine. Hierdoor is in een erg korte tijd, uw riolering, wc of afvoer niet meer verstopt!

De goedkoopste in riool ontstoppen

Ons ontstoppingsbedrijf biedt de goedkoopste rioolservice in de ruime omgeving van Wilnis aan. Onze prijzen zijn namelijk zeer scherp. Het eerste uur van onze totaalservice kost u slechts vanaf € 79,- (excl. BTW). Elk half uur daarna kost vanaf € 35,- (excl. BTW). Veel ontstoppingsbedrijven hanteren alleen maar tarieven per uur. Hierdoor bent u al snel ‘weggegooid’ geld kwijt. Bij ons dus niet. Moeten wij onze camera inspectie inzetten, om te controleren waardoor uw riolering, afvoer of wc verstopt is? Daar vragen wij een bedrag voor vanaf slechts € 80,- (excl. BTW). Maak nu meteen een afspraak met dit betaalbare ontstoppingsbedrijf in Wilnis!

Onze rioolservice in enkele kernwaarden samengevat

Onze rioolservice staat bekend om de volgende mooie feiten:

  • Wij zijn VCA gecertificeerd
  • Wij zijn de goedkoopste, vanaf € 35,- per half uur
  • Wij werken vakkundig, zijn ervaren en snel ter plaatse
  • Wij rekenen geen weekendtoeslagen en zijn 24/7 in te schakelen
  • Wij zijn in te schakelen voor aanleg, onderhoud, verstoppingen én lekkages

Ontstoppingsbedrijf Wilnis

Schakel ons in om uw riool te ontstoppen in Wilnis

Bel 06-51177433 vanuit Wilnis als uw riool, afvoer of wc verstopt is. Of laat een bericht achter via e-mailadres info@rioolgooienvechtstreek.nl of op ons online contactformulier. Kies voor de goedkoopste oplossing. Kies voor ons ontstoppingsbedrijf om uw riool te ontstoppen in Wilnis!

BEL ONS