• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Hilversum

Op zoek naar een 24/7 rioolservice in Hilversum? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in! Is uw wc, riool en/of afvoer verstopt en moeten deze zo snel mogelijk en vakkundig ontstoppen worden? Kies dan voor onze service in Hilversum. Bel direct naar: 06-51177433

Riool Gooi en Vechtstreek

Riool verstopt Hilversum?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Hilversum?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Hilversum?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

Is uw riolering verstopt in Hilversum?

Is uw riool of wc verstopt in Hilversum? Wacht dan niet langer. Schakel nu meteen Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek in. Bij een wc, riolering of afvoer verstopping komen wij snel en zeer betaalbaar met een oplossing. Wij zijn uw complete ontstoppingsbedrijf met alles wat u nodig heeft. Wij komen in no time uw riool ontstoppen. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste middelen. En wij rekenen geen weekendtoeslagen. Kortom, schakel ons in als uw riolering, wc of afvoer verstopt is. Bel naar 06-51177433 en onze rioolservice staat in no time voor uw deur in Hilversum!

Hoe ons ontstoppingsbedrijf een camera inspectie uitvoert

Als wij uw riool komen ontstoppen, kan het zo zijn dat we eerst een camera inspectie uitvoeren. Zo kunnen wij het probleem in uw riolering uitvoerig inspecteren. Is nog niet geheel duidelijk waarom uw afvoer, wc of riool verstopt is? Of kan er misschien sprake zijn van een lekkage in Hilversum? Dan zetten wij de zogeheten rookproef in. Een rookproef kost vanaf € 90,- (excl. BTW). In elk geval, of uw riool nou verstopt is of u last heeft van een lekkage: wij leveren snel en betaalbaar een oplossing. Als wij uw riolering gaan ontstoppen, gebruiken we een speciale ontstoppingsmachine; de veermachine. Hiermee kunnen we eenvoudig een verstopping oplossen. Zo is uw riolering wc of afvoer niet langer verstopt!

Zo voordelig kan een riool ontstoppen zijn

Ons ontstoppingsbedrijf staat bekend om haar transparante en enorm scherpe prijzen. Wij rekenen namelijk vanaf slechts € 79,- (excl. BTW) voor het eerste uur van onze totaalservice. Daarna bedraagt ons tarief nog maar vanaf € 35,- (excl. BTW) per half uur. Daarmee zijn de goedkoopste professionele rioolservice die u kunt bestellen in omgeving Hilversum. Daarnaast betaalt u bij ons, na het eerste, dus niet standaard per uur, maar per half uur. Dit kan u vele kosten schelen in Hilversum. Is een camera inspectie nodig om te controleren waardoor uw afvoer, wc of riool verstopt is? Of kan er sprake zijn van een lekkage? Onze camera inspectie kost vanaf € 80,- (excl. BTW).

Enkele voordelen van onze rioolservice samengevat

Hierbij nog enkele mooie voordelen van ons op een rijtje:

  • VCA gecertificeerd
  • Vakkundig, ervaren en snel ter plaatse
  • De goedkoopste, vanaf € 35,- per half uur
  • 24-uurs service en geen weekendtoeslagen
  • Totaaloplossing: Aanleg, Onderhoud, Verstoppingen én lekkages verhelpen

Ontstoppingsbedrijf Hilversum

Laat ons uw riool ontstoppen in Hilversum

Is uw riolering, afvoer of wc verstopt in Hilversum en moet deze worden ontstopt of worden gerepareerd? Bel naar 06-51177433, mail naar info@gooienvechtstreek.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Dan komt ons ontstoppingsbedrijf uw riool in Hilversum ontstoppen.

BEL ONS