• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Bussum

Op zoek naar een 24/7 rioolservice in Bussum? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in! Is uw wc, riool en/of afvoer verstopt en moeten deze zo snel mogelijk en vakkundig ontstoppen worden? Kies dan voor onze service in Bussum. Bel direct naar: 06-51177433

Riolering of afvoer verstopt?
Wij zijn 24/7 bereikbaar!

24/7 Bereikbaar!

Als uw riolering verstopt is in Bussum

Als uw riool of wc verstopt is in Bussum, dan is het verstandig zo spoedig mogelijk Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek in te schakelen. Wij komen de verstopping snel en zeer betaalbaar verhelpen. Bovendien rekenen wij geen weekendtoeslagen. Ons ontstoppingsbedrijf biedt een complete totaalservice. Zo kunnen wij elk riool ontstoppen. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste middelen. Kortom, benader ons als uw riolering, wc of afvoer verstopt is. Bel telefoonnummer 06-51177433 en onze rioolservice helpt u in no time van uw verstopping in Bussum af.

Riool verstopt Bussum?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Bussum?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Bussum?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

Als ons ontstoppingsbedrijf een camera inspectie moet uitvoeren

Alvorens wij uw riool ontstoppen, moet er eventueel eerst een camera inspectie uitgevoerd worden. Hiermee kunnen wij grondig inspecteren waarom uw afvoer, wc of riool verstopt is. Is er misschien sprake van een lekkage in Bussum? Dan passen wij de zogeheten rookproef toe. Een rookproef kost vanaf € 90,- (excl. BTW). Blijkt uw riool ‘gewoon’ verstopt of heeft u last van een lekkage? Wij hebben voor elk probleem een snelle en betaalbare oplossing. Voor het ontstoppen van een riolering gebruiken we een speciale ontstoppingsmachine, genaamd de veermachine. De verstopping is hiermee in no time opgelost, waardoor uw riolering wc of afvoer niet langer verstopt is!

Een riool ontstoppen doen wij het goedkoopste

Ons ontstoppingsbedrijf hanteert zeer transparante en scherpe prijzen. Voor het eerste uur van onze totaalservice betaalt u vanaf slechts € 79,- (excl. BTW). Voor elk half uur daarna rekenen wij vanaf € 35,- (excl. BTW). Dit maakt van ons de goedkoopste rioolservice die u kunt vinden in omgeving Bussum. Omdat wij onze tarieven per half uur rekenen, bent u ook geen ‘ongebruikt geld’ kwijt. Dat is wel het geval bij bedrijven die u altijd per uur moet betalen. Als er een camera inspectie nodig is om te controleren waardoor uw afvoer, wc of riool verstopt is, dan rekenen wij daar vanaf slechts € 80,- (excl. BTW) voor. Kortom, kies ook voor dit betaalbare ontstoppingsbedrijf in Bussum!

Mooie voordelen van onze rioolservice

Wij zetten graag enkele mooie voordelen van onze rioolservice op een rij:

  • VCA gecertificeerd
  • Vakkundig, ervaren en snel ter plaatse
  • De goedkoopste, vanaf € 35,- per half uur
  • 24-uurs service en wij rekenen geen weekendtoeslagen
  • Totaaloplossing: Aanleg, Onderhoud, Verstoppingen én lekkages verhelpen

Wij komen graag uw riool ontstoppen in Bussum

Bel direct naar 06-51177433 als uw riolering, afvoer of wc verstopt is in Bussum. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u een bericht achterlaten via ons e-mailadres info@rioolgooienvechtstreek.nl of op ons online contactformulier. Ons ontstoppingsbedrijf komt graag naar Bussum om uw riool te ontstoppen.

BEL ONS