• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Wijdemeren

Op zoek naar een 24/7 rioolservice in Wijdemeren? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in! Is uw wc, riool en/of afvoer verstopt en moeten deze zo snel mogelijk en vakkundig ontstoppen worden? Kies dan voor onze service in Wijdemeren. Bel direct naar: 06-51177433

Riool Gooi en Vechtstreek

Riool verstopt Wijdemeren?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Wijdemeren?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Wijdemeren?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

Wat te doen nu uw wc of riolering verstopt is in Wijdemeren?

Bent u in de gemeente Wijdemeren, waaronder Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Nederhorst den Berg, Nieuw-Loosdrecht en Oud-Loosdrecht, de buurtschappen Boomhoek, Breukeleveen, Hinderdam, Horstermeer en Muyeveld en het voormalige buurtschap Overmeer vallen, op zoek naar een ontstoppingsbedrijf nu uw riool of wc verstopt is? Schakel Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek in. Bel 06-51177433 als uw riolering, wc of afvoer verstopt is in Wijdemeren!

Ontstoppingsbedrijf Wijdemeren

Dit kan nodig zijn als wij uw riool gaan ontstoppen

Als wij weten waardoor uw afvoer, wc of riool verstopt is, kunnen wij precies bepalen hoe wij uw riool gaan ontstoppen. Voor het inspecteren van de verstopping gebruiken de specialisten van onze rioolservice een ingenieuze camera. Zo is zichtbaar waarmee uw riolering, wc of afvoer verstopt is. Of we zien dat er sprake is van een lekkage. In dat geval zetten we een rookproef in. De kosten voor een rookproef bedragen vanaf € 90,- (excl. BTW). Laat ons ontdekken of er sprake is van een lekkage of dat uw riool in Wijdemeren verstopt is. Dan verhelpen wij het probleem direct.

Wij zijn het voordeligste ontstoppingsbedrijf in heel Wijdemeren

Wist u al dat wij het goedkoopste ontstoppingsbedrijf in de ruime regio zijn? Zo kost het eerste uur van onze rioolservice u maar vanaf € 79,- (excl. BTW). Daarna bent u voor elk volgend half uur vanaf slechts € 35,- (excl. BTW) kwijt. De mogelijkheid ons voor halve in plaats van hele uren in te schakelen, scheelt u ontzettend veel kosten. Bovendien is niet alleen onze totaalservice zo betaalbaar. Zo kost onze camera inspectie, waarmee we controleren waardoor uw riolering, afvoer of wc verstopt is, ook maar vanaf € 80,- (excl. BTW). Schakel vandaag nog ons betaalbare ontstoppingsbedrijf in.

Diverse voordelen van onze rioolservice

Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek biedt u diverse voordelen. Zo:

  • Zijn wij VCA gecertificeerd
  • Werken we 24/7, zonder toeslagen in het weekend
  • Hanteren wij de laagste tarieven, vanaf € 35,- per half uur
  • Hebben we veel ervaring, zijn snel bij u in Wijdemeren en werken zeer vakkundig
  • Pakken we verstoppingen en lekkages aan en verzorgen we aanleg en onderhoud

Laat ons vandaag nog uw riool ontstoppen in Wijdemeren

Heeft u in Wijdemeren last van een riool, afvoer of wc die verstopt is? Schakel ons ontstoppingsbedrijf in via telefoonnummer 06-51177433. U kunt ook mailen naar info@rioolgooienvechtstreek.nl of ons online contactformulier invullen. Wij komen graag snel, vakkundig en zeer betaalbaar uw riool ontstoppen in gemeente Wijdemeren, dus in zowel Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Nederhorst den Berg, Nieuw-Loosdrecht en Oud-Loosdrecht, de buurtschappen Boomhoek, Breukeleveen, Hinderdam, Horstermeer en Muyeveld als het voormalige buurtschap Overmeer.

BEL ONS