• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Vinkeveen

Op zoek naar een 24/7 rioolservice in Vinkeveen? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in! Is uw wc, riool en/of afvoer verstopt en moeten deze zo snel mogelijk en vakkundig ontstoppen worden? Kies dan voor onze service in Vinkeveen. Bel direct naar: 06-51177433

Riool Gooi en Vechtstreek

Riool verstopt Vinkeveen?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Vinkeveen?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Vinkeveen?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

Is uw wc of riolering verstopt in Vinkeveen?

Kampt u in Vinkeveen met een riool of wc die verstopt is? De specialisten van Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek staan snel en betaalbaar voor u klaar. Wij zijn 24/7 in te schakelen en rekenen geen weekendtoeslagen. U kunt bij ons ontstoppingsbedrijf terecht voor een totaalservice. Een riool ontstoppen volbrengen wij van A tot Z en met de beste middelen. Kortom, schakel onze rioolservice nu direct in via 06-51177433 als u niet langer wilt dat uw riolering, wc of afvoer verstopt is in Vinkeveen.

Als een camera inspectie nodig is voor het riool ontstoppen

Soms moeten we, alvorens we een riool ontstoppen, een camera inspectie uitvoeren. Zo kunnen we eenvoudig doch uitvoerig achterhalen waardoor uw afvoer, wc of riool verstopt is. Blijkt het geen verstopping te zijn, maar wellicht een lekkage? Dan voeren wij een rookproef uit in Vinkeveen. De kosten voor een rookproef bedragen vanaf € 90,- (excl. BTW). Elk probleem kunnen wij direct en zeer betaalbaar voor u oplossen. Of er nou sprake is van een lekkage, of uw riool ‘gewoon’ verstopt is. In het geval van een riolering ontstoppen, gebruiken wij onze speciale ontstoppingsmachine, de veermachine. Dus is uw riolering, wc of afvoer verstopt? Vanaf ons bezoekje aan Vinkeveen niet lang meer!

Het goedkoopste ontstoppingsbedrijf in Vinkeveen

Ons ontstoppingsbedrijf is de goedkoopste rioolservice in de regio. Zo vragen wij voor het eerste uur van onze totaalservice een scherp tarief vanaf € 79,- (excl. BTW). Elk half uur daarna kost u slechts vanaf € 35,- (excl. BTW). Omdat u ons, in tegenstelling tot andere ontstoppingsbedrijven, niet voor volledige uren hoeft te betalen, bent u al snel stukken voordeliger uit. Ook eventuele extra werkzaamheden zijn erg scherp geprijsd bij ons. Zo vragen wij voor de camera inspectie, om te controleren waardoor uw riolering, afvoer of wc verstopt is, een bedrag vanaf slechts € 80,- (excl. BTW). Schakel nu direct dit betaalbare ontstoppingsbedrijf in!

De kernwaarden van onze rioolservice

Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek hanteert de volgende kernwaarden:

  • Wij zijn VCA gecertificeerd
  • Wij zijn de goedkoopste, vanaf € 35,- per half uur
  • Wij zijn ervaren, snel ter plaatse en werken vakkundig
  • Wij zijn 24/7 in te schakelen en rekenen geen weekendtoeslagen
  • Wij zijn in te schakelen voor aanleg, onderhoud, verstoppingen én lekkages

Ontstoppingsbedrijf Vinkeveen

Wanneer mogen wij uw riool ontstoppen in Vinkeveen?

Is uw riool, afvoer of wc verstopt in Vinkeveen? Schakel ons ontstoppingsbedrijf dan direct in via 06-51177433. Mailen mag naar info@rioolgooienvechtstreek.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij komen uw riool in Vinkeveen ontstoppen voor de allerlaagste prijs!

BEL ONS