• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf regio Houten

Zoekt u 24/7 rioolservice in regio Houten? Schakel dan Rioolservice Gooi en Vechtstreek in voor vakkundig ontstopping! Neem contact met ons op voor het ontstoppen van uw wc, riool of afvoer in regio Houten. Bel direct naar: 06-51177433

Riool Gooi en Vechtstreek

Riool verstopt Houten?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Houten?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Houten?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

WC, riool, afvoer verstopt? Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek: 24/7 bereikbaar

Heeft u een lekkage? Of loopt het water op diverse plekken in uw woning in Houten juist niet meer (goed) weg? Riool verstopt? Of wc verstopt? Allemaal redenen om zo snel mogelijk een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen om verstopping of lekkage in Houten vakkundig te verhelpen laat het probleem niet groter worden, maar bel met spoed Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek, het betrouwbare ontstoppingsbedrijf in Houten. Met ons totaalaanbod als ontstoppingsbedrijf kunnen wij alle werkzaamheden rond rioleringen en afvoeren voor u uitvoeren.

Lekkage of verstopping in Houten?

Niets vervelender dan een verstopte riool, wc of afvoer in Houten. Als ontstoppingsbedrijf kunnen wij riolen en afvoeren inspecteren en ontstoppen of lekkages van uw riolering en afvoer herstellen! Daarvoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij hebben alle kennis, ervaring en apparatuur in huis om leidingen te inspecteren en afvoerproblemen op te lossen. Indien nodig, gebruiken we camera-inspectie apparatuur om het probleem in uw verstopte afvoer of riolering te vinden. Daarna zullen wij het probleem zo snel mogelijk oplossen. Ook met rookproeven sporen we lekkages in de riolering of afvoer razendsnel op. Door gebruik te maken van een ontstoppingsmachine, de zogeheten veermachine kunnen wij snel en vakkundig en verstoppingen oplossen. Zo helpen we snel en betaalbaar van uw lekkage in Houten af. Zo houden we de financiële en fysieke schade voor u zo beperkt mogelijk! Voor al uw rioolproblemen in Houten en lekkages belt u dus direct ontstoppingsbedrijf Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek!

Ontstoppingsbedrijf Houten

Aanleggen en/of vervangen van riolering

Heeft u een nieuwe woning, kavel of een andere situatie in Houten waarbij een riolering moet worden aangelegd of vervangen? Naast het oplossen van verstoppingen en lekkages leggen wij ook nieuwe rioleringen aan en/of vervangen wij oude rioleringen. Voor al uw rioolwerkzaamheden in Houten belt u Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek! Onze expertise gaat verder dan een lekkage verhelpen of een afvoer repareren. We zijn ook experts in het aanleggen van rioleringen en het grondwerk dat daarbij komt kijken.

Scherpe tarieven en heldere werkwijze

Voor een afvoer ontstoppen, een lekkage repareren of een riool aanleggen in Houten, kunt u ons altijd bellen. Wij staan 24/7 voor u klaar. Bovendien garanderen wij u een heldere manier van werken waarvoor wij uiterst scherpe tarieven vragen. Wij zijn VCA gecertificeerd, wat staat voor het leveren van vakwerk.

De voordelen van onze rioolservice

Wat onze rioolservice voor u in Houten zo voordelig maakt? Wij sommen het graag voor u op. Wij zijn:

  • VCA gecertificeerd
  • Zeer goedkoop, vanaf € 35,- per half uur
  • 24/7 in te schakelen, zonder weekendtoeslagen
  • Vakkundig, ervaren en snel op locatie
  • Er voor uw lekkages, verstoppingen, aanleg én onderhoud

24/7 contact met ons opnemen vanuit Houten!

Wanneer uw wc of afvoer in Houten verstopt is neemt contact op met Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek! Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u ons inzetten als uw ontstoppingsbedrijf in Houten? Vul daarvoor het contactformulier hier op de website in. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@rioolservicegooienvechtstreek.nl of ons telefonisch bereiken via 06-51177433.

BEL ONS