• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Soest

Op zoek naar een 24/7 rioolservice in Soest? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in! Is uw wc, riool en/of afvoer verstopt en moeten deze zo snel mogelijk en vakkundig ontstoppen worden? Kies dan voor onze service in Soest. Bel direct naar: 06-51177433

Riolering of afvoer verstopt?
Wij zijn 24/7 bereikbaar!

24/7 Bereikbaar!

Wat te doen als uw wc, riool of afvoer is verstopt in Soest?

Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek helpt u graag uit de brand als uw riool of wc afvoer is verstopt. Ons ontstoppingsbedrijf zorgt ervoor dat er snel en vakkundig een gewenst resultaat behaald is. Daarbij verlenen wij onze diensten tegen een scherpe prijs. Als rioolservice bieden wij u een totaalaanbod aan werkzaamheden. Zo kunt u ons inschakelen voor aanleg en onderhoud van een riool of afvoer. Maar uiteraard schieten wij u ook in Soest te hulp als u plotseling een verstopping of een lekkage heeft aan uw huidige installaties. Met onze hulp zal uw riool of wc afvoer niet meer verstopt zijn.

Riool verstopt Soest?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Soest?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Soest?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

Gedegen kennis in huis voor uw totaalaanbod

De loodgieters van Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek zijn VCA gecertificeerd. Om deze reden hebben zij voldoende kennis en kunde van het omgaan met het aanleggen, onderhouden en ontstoppen van uw afvoer of riolering. U mag daarom altijd een kwalitatieve oplossing en een professionele afwerking hiervan van ons verwachten. Deze garantie op kwaliteit zit altijd in ons totaalaanbod inbegrepen. Schakelt u ons in Soest in?

Het ontstoppingsbedrijf met de juiste apparatuur

Wanneer u in Soest een verstopt toilet, riool of verstopte afvoer heeft is het belangrijk om te weten te komen waar dit probleem is ontstaan. Hiervoor gaan we in de betreffende afvoer kijken met een speciale camera. Deze camera-inspectie brengt aan het licht waarom de afvoer of het riool is verstopt. Vervolgens wordt deze verstopping opgelost door een speciale ontstoppingsmachine: de veermachine. Hiermee ontstoppen wij uw riolering of afvoer eenvoudig en is deze niet langer meer verstopt. Wanneer er vermoedens zijn van een lekkage aan uw riool of afvoer, dan gebruiken we een rookproef. Hiermee kijken we of er rook ontsnapt uit de betreffende installatie. Met deze proef kunnen we snel de eventuele lekkage ontdekken en vervolgens verhelpen.

Schakel onze rioolservice in voor een betaalbare oplossing

Het is belangrijk dat u niet al te veel geld kwijt bent aan een zaak als een verstopt riool of afvoer. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen een zeer scherp tarief. Het eerste uur dat wij voor u bezig zijn rekenen wij namelijk maar vanaf € 79,- (excl. BTW). Dit valt ten alle tijden onder het totaalaanbod wat wij u bieden. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om per half uur onze service aan te bieden. Dit kost slechts vanaf € 35,- (excl. BTW) per half uur. Dit is een verschil ten opzichte van andere ontstoppingsbedrijven in Soest en omgeving. Waar zij standaard in uren rekenen, bieden wij onze diensten per half uur aan. Zo zorgt u dat u nooit meer betaalt dan nodig is. Wanneer er een camera-inspectie benodigd is omdat uw riool, afvoer of wc verstopt is, dan kost dat bij rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek vanaf slechts € 80,- (excl. BTW).

De pluspunten van onze rioolservice

Misschien vraagt u uzelf af waarom u ons ontstoppingsbedrijf het beste kunt inschakelen als uw wc of riool verstopt is in Soest. Wij leggen dit graag voor u uit. Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek is namelijk:

  • VCA gecertificeerd
  • Goedkoop, vanaf slechts € 35,- per half uur
  • Dag en nacht bereikbaar, zonder weekendtoeslagen
  • Vakkundig, ervaren en vlug op locatie
  • Uw totaaloplossing voor lekkages, verstoppingen, aanleg en onderhoud

Wij zorgen dat uw riool, wc of afvoer niet meer verstopt is

Heeft u last van een afvoer of wc die verstopt is of van een verstopt riool? Schakel dan ons ontstoppingsbedrijf in om uw riool te ontstoppen. Bel direct naar 06-51177433, mail naar info@rioolgooienvechtstreek.nl, of vul ons online contactformulier in. Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek ontstopt voor u vakkundig uw riool of afvoer of wc in Soest.

BEL ONS