• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Ontstoppingsbedrijf Utrecht

Zoekt u 24/7 rioolservice in regio Utrecht? Schakel dan Rioolservice Gooi en Vechtstreek in voor vakkundig ontstopping! Neem contact met ons op voor het ontstoppen van uw wc, riool of afvoer in regio Utrecht. Bel direct naar: 06-51177433

Riool Gooi en Vechtstreek

Riool verstopt Utrecht?

Is uw riool verstopt? bel dan Rioolservice ’t Gooi en Vechtstreek! Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en voordelig!

WC verstopt Utrecht?

Een verstopte wc is erg vervelend en wilt u graag snel verholpen hebben. Neem hiervoor contact op met ons en wij verhelpen het probleem snel.

Afvoer verstopt Utrecht?

Bel 06-51177433 wanneer uw afvoer verstopt is. Wij werken 24/7 en dus ook in de weekenden!

Wilt u uw riool laten ontstoppen? Kies in Utrecht voor Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek!

Is uw riool verstopt? Of heeft u last van een afvoer die verstopt is? Dan zoekt u natuurlijk een vakkundig ontstoppingsbedrijf dat uw verstopping zo snel mogelijk oplost. Bel Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek in Utrecht. We voeren alle werkzaamheden die met rioleringen te maken hebben! Lees verder of neem contact met ons op!

Een verstopping of lekkage?

Heeft u problemen met uw riool of afvoer in Utrecht? Is uw wc verstopt? Of heeft vastzittend vuil de afvoer verstopt? Dan is het tijd om meteen Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek te bellen. We zijn 24/7 bereikbaar! Of uw afvoer of riool nu verstopt is, wij hebben de juiste kennis en apparatuur om deze te inspecteren en op te lossen. Door middel van camera-inspectie zoeken we het probleem in de verstopte afvoer en riolering. Vervolgens zullen we zo snel mogelijk uw riool ontstoppen. Met rookproeven sporen we lekkages in de riolering of afvoer razendsnel op. Bij het oplossen van een lekkage gebruiken we een zogeheten veermachine. Dat is een snelle en betaalbare oplossing, waardoor u dus in een mum van tijd weer van uw lekkage af bent, en de schade minimaal blijft. Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek is dus uw ontstoppingsbedrijf in Utrecht!

Ontstoppingsbedrijf Utrecht

Riolering laten aanleggen of vervangen?

Heeft u een nieuwe woning in Utrecht? Of is de riolering in uw huidige pand aan vervanging toe? Bel dan Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek in Utrecht! Onze expertise houdt niet op bij een riolering die verstopt is of bij het repareren van de afvoer. We zijn ook experts als het gaat om het vervangen en aanleggen van rioleringen en het grondwerk dat daarbij komt kijken. Wij nemen u het gehele proces uit handen.

Scherp geprijsd en transparant

Wanneer u door ons uw riool laat ontstoppen, een lekkage laat repareren of welke andere rioolklus dan ook laat uitvoeren in Utrecht, we hanteren transparante prijzen zonder verborgen extra kosten. Dat is voor u wel zo prettig! Bovendien hanteren we scherpe tarieven, al vanaf €35,- per half uur. En de kwaliteit? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken! We zijn VCA gecertificeerd, dus u kunt echt vakwerk van ons verwachten!

De voordelen van onze rioolservice

Wat onze rioolservice voor u in Utrecht zo voordelig maakt? Wij sommen het graag voor u op. Wij zijn:

  • VCA gecertificeerd
  • Zeer goedkoop, vanaf € 35,- per half uur
  • 24/7 in te schakelen, zonder weekendtoeslagen
  • Vakkundig, ervaren en snel op locatie
  • Er voor uw lekkages, verstoppingen, aanleg én onderhoud

Neem contact met ons op vanuit Utrecht!

Wanneer uw wc of afvoer dus verstopt is neemt u dus contact op met Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek! Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u ons inzetten als uw ontstoppingsbedrijf in Utrecht? Vul direct het contactformulier hier op de website in, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@rioolservicegooienvechtstreek.nl of ons telefonisch bereiken via 06-51177433. Wanneer uw riool verstopt is kiest u Rioolservice ‘t Gooi en Vechtstreek als uw ontstoppingsbedrijf in Utrecht!

BEL ONS